Så fungerar det

Opendorse gör det enkelt att ta emot gratis, högkvalitativt och bra innehåll för sociala medier

Abbie avatar
Skrivet av Abbie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Ta emot ett meddelande

Du får ett meddelande när det finns material för dig att dela.
Material för John Smith är klart för godkännande. Klicka här för att registrera dig:

2. Titta och godkänna

Klicka på länken i texten för att se och godkänna eller ändra (frivilligt) innehållet. Acceptera genom att klicka på acceptera.

3. Dela innehåll

Opendorse kommer automatiskt att dela godkänt innehåll på ditt Facebook och Twitter-konto på angiven tid. För Instagram kommer du få ett meddelande med godkänd bild och text när det är dags att dela.

____________

Vanliga frågor

Är det ett måste?

Det är helt friviligt att gå med, och du kan välja att inteta emot innehåll när du vill

Vilken typ av innehåll?

Innehåll vi kommer dela med dig:
+Höjdpunkter
+Media med dig
+Uppskattning från fans
+Specialdesignad grafik

Är det säkert att ansluta mina sociala konton?

Ja. Opendorse använder Twitter och Facebook-autoriserade verktyg, spciellt skapade för att hålla din information säker. Opendorse får inte reda på lösenorden till dina sociala medier och har bara tillgång att lägga ut innehåll du specifikt har godkänt.

Varför ska jag registrera mig?

Vårt uppdrag är att hjälpa dig dela bra innehåll, engagera din fans och bygga ditt varumärke på sociala medier.